Bark Innovations

Bark Innovations

Website

Onze overtuigingen

De beste verpakkingen worden ontwikkeld met de levenscyclusfunctie als ontwikkelbasis. Het identificeren van alle functies tijdens alle fasen van de levenscyclus van de verpakking en het aanpassen van het ontwerp om de ontwikkelingsdoelen perfect in evenwicht te brengen.

Onze methode

De basis voor alle ontwikkelingen zijn nieuwe inzichten of kansen. Daaruit identificeren we de bijbehorende verpakkingsfunctie(s) en vertalen deze naar verschillende verpakkingsidee├źn. Daarna analyseren en optimaliseren we de overige verpakkingsfuncties, aangezien deze afhankelijk kunnen zijn van of gekoppeld kunnen zijn aan wat er is gewijzigd. Deze functies zouden ook moeten worden geoptimaliseerd of herzien. Door alle verpakkingsfuncties op deze manier te optimaliseren, ontstaat een nieuwe verpakking die alle levenscyclusfuncties op de meest effici├źnte manier vervult.

Onze Specialiteit

We ontwikkelen verpakkingen met toegevoegde waarde die geoptimaliseerd zijn om hun functies gedurende de hele levenscyclus te vervullen. Wij geven vorm aan verpakkingsfuncties!

Wilt u in contact komen?